Minden kategória
EnglishEN

Lista: A 15 legjobb invertercég Kínában (2023-as frissítés)

Ossza meg ezt

Kína a napenergia-ipar jelentős szereplőjévé vált, számos cég szakosodott szoláris inverterekre. Ahogy a megújuló energia egyre népszerűbbé válik, egyre nagyobb az igény a hatékony és megbízható inverterekre. Ebben a cikkben a 15-as 2023 legnagyobb invertercéget tárgyaljuk Kínában.

1. Huawei Technologies Co. Ltd.

Weboldal: https://www.huawei.com/us/

Az 1987-ben alapított Huawei az információs és kommunikációs technológiai (IKT) megoldások vezető globális szállítója. Teljes körű megoldási előnyöket építettek ki a távközlési szolgáltatók, a vállalatok, a terminálok és a felhőalapú számítástechnika területén, versenyképes IKT-megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat kínálva a szolgáltatóknak, a vállalkozásoknak és a fogyasztóknak egyaránt.

A Huawei a technológia és a távközlés világszintű vezető vállalataként innovatív és megbízható szál- és központi invertereket is gyárt napelemes rendszerek számára.

Nagyfeszültségű szerver rack akkumulátor 8-54 kWh


2. Sungrow Power Supply Co. Ltd.

https://us.sungrowpower.com/

A 2010-ben alapított Sungrow Power egy vezető kínai székhelyű high-tech vállalkozás, amely új energiatermékek kutatására és fejlesztésére, gyártására, értékesítésére és szervizelésére összpontosít. Főbb termékeik közé tartoznak a sztring, központi és hibrid inverterek nap-, szél- és energiatároló alkalmazásokhoz. A vállalat elkötelezett amellett, hogy globális, első osztályú tiszta energia megoldásokat kínáljon a teljes életciklus során.

5 kW-os szerver rack akkumulátor


3. SMA Solar Technology AG

https://www.sma-america.com/

A napelemiparban jól ismert márka, az SMA kiváló minőségű szál- és központi invertereket gyárt lakossági és kereskedelmi napelemes rendszerek számára.

Nagyfeszültségű egymásra helyezett lítium akkumulátor 8-54 kWh


4. Ginlong Technologies Co. Ltd.

https://www.ginlong.com/

A 2005-ben alapított Ginlong a PV inverterek jól ismert hazai márkája. A cég főként a fotovoltaikus energiatermelő rendszerek alapfelszereltségét képező string inverterek kutatás-fejlesztésével, gyártásával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. Nagy gyártóvállalatként a Ginlong teljes körű intelligens energiamegoldásokat kínál.

A Ginlong inverter márkája a Solis.

5 kW-os halmozott lítium akkumulátor


5. TBEA Co. Ltd.

https://www.tbea.com/tbea/en/index.html

A TBEA elkötelezett amellett, hogy zöld és tiszta megoldásokat kínáljon a globális energiaüzlet számára, és csúcstechnológiás vállalat és nagy energiafelszerelés-gyártó Kínában.

Hisen minden az egyben energiatároló rendszer


6. Omnik New Energy Co. Ltd.

Az Omnik New Energy Technology Co., Ltd. gyártja az Omnik-sol 1.5K/2K, 3K/4K sorozatú invertereket, amelyek lenyűgöző, 97.6%-os konverziós hatékonysággal büszkélkedhetnek, ami meghaladja a nemzetközi vezető szintet. Ezek az inverterek különböző nemzetközi tanúsítványokon mentek át, beleértve a VDE, G83, SAA, ENEL és sok más tanúsítványt. Az ügyfelek itthon és külföldön dicsérték kiváló paramétereiket, kiváló minőségű teljesítményüket és átfogó vevőszolgálatukat.

Konténeres energiatároló rendszer


7. Sineng Electric Co., Ltd.

https://en.si-neng.com/

A 2012-ben alapított Sineng Electric Co., Ltd. teljesítményelektronikai termékek kutatásával és fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A vállalat a teljesítményelektronikus energiaátalakítás és -vezérlés területére összpontosít, megoldásokat és rendszerintegrációt kínál a hálózatra kapcsolt PV inverterekhez, az energiatároló kétirányú áramátalakításhoz, az energiaminőség-menedzsmenthez és még sok máshoz.

5 kW-os fali akkumulátor


8. Chint Group Corporation

https://chintglobal.com/

A Chint Group Corporation több mint 20 GW fotovoltaikus berendezéssel és több mint 100 MWh energiatároló berendezéssel rendelkezik. Projektjeik világszerte 25 országot és régiót érintenek, köztük az Egyesült Államokat, Japánt, Németországot és Koreát. A vállalat 2015 óta kiemelkedő részesedéssel rendelkezik az észak-amerikai háromfázisú húros inverterek piacán.

Hisen 3.6-5 kW-os hibrid inverter


9. Growatt New Energy Technology Co. Ltd.

https://us.growatt.com/

A 2010 májusában alapított, Shenzhenben székhellyel rendelkező Growatt New Energy Technology Co., Ltd. egy új energetikai vállalkozás, amely a napenergia hálózatra kapcsolt, hálózaton kívüli és tároló inverterek, valamint az ügyfelek kutatására és fejlesztésére és gyártására összpontosít. -oldali intelligens energiagazdálkodási megoldások. Napelemes hálózatra csatlakoztatott invertereik 750 W és 253 kW közötti teljesítménytartományt fednek le, míg a hálózaton kívüli és tároló invertereik 2.30 kW teljesítménytartományt fednek le. Ezek a termékek sokféle forgatókönyvhöz alkalmasak, beleértve a háztartásokat, kereskedelmi épületeket, a napelemes szegénység enyhítését, a nagy földi erőműveket és a különféle tároló erőműveket. Széles körben használták szerte a világon.

Nagyfeszültségű szerver rack akkumulátor 8-54 kWh


10. Shenzhen KSTAR Science and Technology Co. Ltd.

https://www.kstar.com/

Az 1993-ban alapított Shenzhen KSTAR egy intelligens hálózati energiaszolgáltató szolgáltató, amely adatközpontokra (IDC) és új energiaterületekre összpontosít. Az adatközpontok kulcsfontosságú infrastrukturális termékei, az új fotovoltaikus energiatermelő rendszerek, az energiatároló rendszerek és az elektromos járművek töltőtermékei magas szinten állnak az iparágban, az integrált megoldásokat pedig széles körben alkalmazzák a különböző iparágakban.

5 kW-os szerver rack akkumulátor

11. INVT Solar Technology (Shenzhen) Co. Ltd.

https://www.invt-solar.com/

Az INVT Solar Technology (Shenzhen) Co., Ltd. 2002-ben alakult, két fő területre összpontosítva: az ipari automatizálásra és az energiaellátásra. Termékkínálatukban megtalálhatók a hálózatra kapcsolt inverterek (1-136 kW), off-grid inverterek (3-5 KW), energiatároló inverterek (3.630 KW), szivattyús inverterek, inverterek és inverterek, fénytároló megoldások és intelligens otthoni energia-ökoszisztémák.

Nagyfeszültségű egymásra helyezett lítium akkumulátor 8-54 kWh


12. SolarEdge Technologies Ltd.

https://solaredge.com/

A SolarEdge Technologies Ltd. egy izraeli székhelyű, globális vezető az intelligens energiatechnológiában. A vállalat végpontok közötti elosztott napenergia-optimalizálási és PV-rendszer-felügyeleti megoldásokat kínál olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyek magukban foglalják a PV-inverteres teljesítményoptimalizálókat, a PV-felügyeletet, a szoftvereszközöket és az elektromos járművek töltőit. A céget 2006-ban alapították.

Hisen minden az egyben energiatároló rendszer


13. Jiangsu Goodwe Power Supply Technology Co., Ltd.

https://en.goodwe.com/

A 2010-ben alapított Goodwe Power Supply Technology Co., Ltd. a fotovoltaikus termékek területére összpontosító gyártó. Integrálják a hálózatra kapcsolt és energiatároló fotovoltaikus inverteres termékek kutatás-fejlesztését, gyártását, értékesítését és szervizelését, amelyeket a stabil és kiváló teljesítményükért dicsérnek. A Németországból származó terméktervezéssel a Goodwe hálózatra kapcsolt és energiatároló PV inverter termékeket fejlesztett ki, hogy teljes mértékben kielégítse a háztartások, a szegénység enyhítése, az ipari és kereskedelmi, valamint a nagy erőművek igényeit. Emellett elkötelezettek amellett, hogy jobb értéket teremtsenek az ügyfelek számára, és támaszkodjanak a meglévő erőforrások előnyeire. A Goodwe megépítette a SEMS intelligens energiamenedzsment rendszert, hogy segítse az energia intelligens felügyeletét, kezelését és összekapcsolását.

Konténeres energiatároló rendszer


14. Shenzhen Growatt New Energy Technology Co., Ltd.

https://www.zeversolar.com/

A Zeversolar az inverterek kutatás-fejlesztésére és gyártására specializálódott, és 2013 márciusában az SMA Group, a vezető invertergyártó globális leányvállalata lett.

A Zeversolar hálózatra kapcsolt inverterek teljes választékával rendelkezik 1 kW-tól 1 MW-ig, termelési kapacitása pedig 2 GW.

Hisen 3.6-5 kW-os hibrid inverter

15. Suzhou Hisen Tech Co.Ltd

https://www.hisenpower.com/ 

A kínai Jiangsu városában található Hisen Tech egy speciális energiatároló rendszer-szolgáltató, amely lakossági és kereskedelmi használatra specializálódott. Fő termékeik közé tartoznak a lítium akkumulátorok, a hibrid PV inverterek és az all-in-one Ess. A több mint 50 vezető mérnökkel, valamennyien a világ vezető új energetikai vállalataitól, a vállalat rengeteg tapasztalattal rendelkezik az ipari alkalmazások fejlesztésében, hogy ügyfelei számára egyablakos megoldásokat kínálhasson.

5 kW-os fali akkumulátor


Következtetés

Ezek a cégek a kiváló minőségű termékeik, erős technológiai képességeik és ezen a területen szerzett széleskörű tapasztalataik révén vezető szerepet töltenek be az inverteriparban. Az inverteres megoldások széles skáláját kínálják különféle alkalmazásokhoz, beleértve a nap-, szél- és energiatároló rendszereket.

Kapcsolat további információkért az invertercégekről.


Beszéljük meg a megoldást

Kapcsolódó hírek